mi smo fabrikat

NAŠA PRIČA

Priča o Fabrikatu je započela neočekivano i spontano, ali je logičan nastavak našeg dosadašnjeg rada. 27-godišnju tradiciju i iskustvo u projektiranju interijera odlučili smo nadograditi vlastitom linijom ručno izrađenih proizvoda.

POVIJEST

Naši preci u Istri su "fabrikivali fabrikat". FABRIKAT na staroistarskom narječju označava proizvod, odnosno proces stvaranja, te savršeno sjedinjuje ono što mi radimo; stvaramo u Istri. Fabrikat nastaje u našoj obiteljskoj radioni, koja je nekoć bila kovačnica noneta Ive, odakle je sve krenulo. Obiteljska tradicija i naslijeđe prenosi se s koljena na koljeno, svatko donosi svoj komadić koji zajedno slažemo u jedinstvenu priču…

PREDANOST

Svaki naš komad je ručno izrađeni unikat, kojem se posvećuje vrijeme i pažnja prilikom oblikovanja u procesu proizvodnje. Vjerujemo da ručno izrađeni proizvodi spajaju različite energije koje se potom prenose u životni prostor onoga koji ga posjeduje. Energija ruku koje stvaraju objedinjuje energiju prirode i energiju sirovine, koje kroz različite faze procesa pretvaramo u gotov proizvod.

imageLoader

NAŠ STUDIO

Želite vidjeti uživo naše proizvode, upoznati naš tim ili porazgovarati o svojim željama i idejama? Potražite nas u našem salonu i radionici, gdje ćemo vas upoznati sa Fabrikatom na lokaciji daleko od gradske vreve i gužve.