play button

OD IDEJE DO REALIZACIJE

Prenositi ideju iz glave na papir te u konačnici u gotov proizvod izazovan je proces, a element ručnog rada ga svaki put čini novom avanturom. Stvarati proizvod korak po korak i pretvarati ga u funkcionalan element sa karakterom, naša je motivacija

#1 CRTANJE I PLANIRANJE

Olovka i papir su uvijek početni alati prilikom razvijanje naših kreativnih ideja. Jedna skica vodi drugu i često njihov broj nezaustavljivo raste kako bi iznjedrili upravo onu koja će savršeno dočarati željeni proizvod. Razrađene do najfinijih detalja, skice čine temelj po kojem stvaramo u slijedećim fazama procesa.

#2 IZBOR MATERIJALA I PRIPREMA

Materijali i sirovine su pažljivo birani od lokalnih dobavljača, prilikom čega se poseban naglasak stavlja na bogatstvo raznolikosti koju nam priroda pruža. Odabiremo one komade drveta, koji će se svojom teksturom i šarmom stopiti u jedinstvenu cjelinu. Kroz jednostavnost i eleganciju proizvoda omogućavamo da umjetnost netaknute prirode ostane u prvom planu.

#3 REALIZACIJA ZAVRŠNOG PROIZVODA

Realizacija proizvoda uključuje brojne faze kroz koje početni materijal prolazi kako bi dosegnuo konture željenog izgleda. Od obrade drveta, „šmirglanja“, lakiranja sve do kovanja željeza samo su neki od postupaka koje obuhvaća naš ručni rad. Tehničkoj izvedbi, kao jednoj od najzahtjevnijih komponenti, pridaje se posebna pažnja prilikom izrade kako bi se stvorio ne samo estetski nego tehnički stabilan i funkcionalan proizvod.

Za profesionalce

ARHITEKTI / DIZAJNERI INTERIJERA / PROJEKTANTI

Pronađite kod nas sve što vam je potrebno za realizaciju vašeg projekta. Kroz dugogodišnju tradiciju rada sa renomiranim talijanskim proizvođačima omogućit ćemo vam dostupnost njihovim proizvodima i najnovijim katalozima.